Kelderdichting Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Kelderdichting Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Kelderdichting Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Zijn uw keldermuren voorzien van vocht, schimmels en zout? Of hangt er een muffe geur? Bel ons, AM den Heijer Vochtwering, uw specialist in het dichten van kelders in regio Den Haag. Wij gaan effectief te werk en zorgen ervoor dat uw kelder weer vochtvrij is.

Familiebedrijf in kelderwerken

Sinds 1945 is ons familiebedrijf in actie. Wij zijn door de jaren heen gegroeid en hebben ons in 1980 verder gespecialiseerd in kelderwerken. Inmiddels zijn wij trotse dealer/verwerker voor de firma Köster Afdichtingssystemen. Als speerpunt binnen ons bedrijf staat persoonlijke aandacht. Dit is de leidraad binnen elke opdracht. Wij vinden het van belang om u met de voorbereidingen, tijdens en na de uitvoering te spreken. Zo houden wij u op de hoogte van onze aanpak over het dichten van uw kelder in regio Den Haag. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke instelling en dit is een voordeel dat een kleinbedrijf met zich meebrengt.

Onze werkwijze

Zodra u ons heeft gecontacteerd maken wij een afspraak om bij u langs te komen. Wij doen dit om de situatie te bekijken en doen ook een gratis onderzoek naar de ernst van de lekkage. Ook geven wij samen met de prijsopgave aan hoeveel tijd het dichten in beslag gaat nemen. Wilt u vooraf al een indicatie ontvangen? Dit kan middels het sturen van foto’s. Elk probleem pakken wij op zijn eigen manier aan. Het is afhankelijk van het type lekkage, ondergrond en het type van uw huis. Staat uw huis op bakstenen of op beton. Deze informatie is de basis voor onze werkwijze. Bent u akkoord met de offerte? Dan maken wij samen een afspraak om uw kelder te dichten.

Wij zijn dé specialist in kelderdichtingen in Den Haag

AM den Heijer zorgt voor een effectief resultaat, waarbij u weer geniet van een droge kelder, zonder muffe geur. U haalt weer opgelucht adem. Ons kelderdichtingssysteem is effectief voor elke lekkage en type huis. Daarom kiest u voor AM den Heijer in Den Haag.

Wilt u weer een droge vloer in uw kelder? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis onderzoek en een vrijblijvende offerte.


Kelderdichting Den Haag Kelderdichting Den Haag Kelderdichting Den Haag

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan