Lekke kelder Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Lekke kelder Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Lekke kelder Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Staat u met uw voeten in het water zodra u uw kelder betreedt? Wij, AM den Heijer Vochtwering, zijn uw dichtingsspecialist voor uw lekker kelder in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in kelderwerken.

Kelderwerken sinds 1980

Sinds onze oprichting in 1945 zijn wij een klein familiebedrijf. Wij zijn door de jaren heen gegroeid qua diensten en specialisaties. Zo zijn wij in 1980 gestart met het bestrijden van vochtige kelders in Zuid-Holland. Dit vakgebied hebben wij ons verder op gespecialiseerd en wij zijn inmiddels erkend dealer/verwerker voor de firma Köster Afdichtingssystemen. In ons werk vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Wij zijn geen bedrijf waar wij onze klanten als nummer zien. Wij hebben veel contact met u met de voorbereidingen, tijdens en na de uitvoering van het waterdicht maken van uw kelder.

Onze aanpak met gratis onderzoek

Zodra wij met u contact hebben gehad over uw lekkage in de kelder komen wij bij u langs. Wij doen een gratis onderzoek om de ernst van de lekkage vast te stellen. Zo weten wij precies welke producten wij nodig hebben om uw kelder weer waterdicht te maken. Ook geven wij een indicatie van het aantal dagen of weken dat wij nodig hebben om onze werkzaamheden uit te voeren. Al deze informatie leest u op uw vrijblijvende offerte. De prijsopgave is klantgericht, want elk huis, elke ondergrond en elk lekkage is verschillend. Bent u akkoord met de offerte? Dan maken wij een afspraak om bij u aan de slag te gaan.

Wij maken uw kelder waterdicht in Den Haag

AM den Heijer Vochtwering zorgt ervoor dat u weer opgelucht ademhaalt in uw kelder. Alle schimmels, vocht of zout op de muren zijn weg samen met de muffe geur. Het is ons doel om uw kelder weer waterdicht te maken in regio Den Haag.

Heeft u water in uw kelder? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis onderzoek naar uw lekkage.


Lekke kelder Den Haag Lekke kelder Den Haag Lekke kelder Den Haag

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan