Muren injecteren Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Muren injecteren Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Muren injecteren Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Heeft uw keldermuur een scheur? Zorgt deze scheur voor wateroverlast in uw kelder? Wij, AM den Heijer Vochtwering, zijn uw specialist in het injecteren van uw kelder in Den Haag.

Misschien biedt het injecteren van de scheur of holle ruimte een oplossing voor u.

Familiebedrijf AM den Heijer Vochtwering

In 1945 klonk het startsein van ons familiebedrijf. Door de jaren heen zijn wij gegroeid en hebben wij ons verder gespecialiseerd. In 1980 zijn wij gestart met het dichten van kelders. Zo injecteren wij de scheuren in uw keldermuur en dichten wij lekkages. Inmiddels zijn wij erkend dealer/verwerker voor de firma Köster Afdichtingssystemen. Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons vooraan. Wij zien onze klanten niet als een nummertje. Van start tot finish communiceren wij met u over de voortgang. Dit is een voordeel dat een kleinbedrijf met zich meebrengt.

Gratis onderzoek van uw lekkage

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, gaan wij een afspraak met u maken voor het gratis onderzoek. Dit is noodzakelijk om de ernst van de situatie in te schatten, en daar een passende oplossing voor te bieden. Naderhand ontvangt u een vrijblijvende offerte. Daarop vermelden wij ook hoeveel tijd er nodig zal zijn om het op te lossen. Een scheurtje in uw kelder injecteren kost gemiddeld een werkdag. Elke offerte wordt op maat voor de klant gemaakt. Is deze akkoord? Dan komen wij bij u langs op een afgesproken datum om uw muren in Den Haag te injecteren.

Wij injecteren uw muren in Den Haag

AM den Heijer Vochtwering is gespecialiseerd in het bestrijden van vocht in kelders. Wij helpen u graag af van alle problemen die een vochtige kelder met zich mee brengt.

Wilt u uw muren laten injecteren door een specialist? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis onderzoek.


Muren injecteren Den Haag Muren injecteren Den Haag Muren injecteren Den Haag

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan