Opstijgend vocht Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Opstijgend vocht Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Opstijgend vocht Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Herkent u de symptomen van opstijgend vocht in uw woning? Of heeft u andere problemen met vocht in uw kelder? Bel ons, AM den Heijer Vochtwering, voor een oplossingsgerichte aanpak voor uw vocht probleem. Wij zijn actief in regio Den Haag, Zuid-Holland en zorgen ervoor dat uw kelder weer goed beschermd is tegen vocht.

AM den Heijer Vochtwering specialist in kelderwerken

Sinds 1945 zijn wij al actief met ons kleine familiebedrijf. Door de jaren heen zijn wij gegroeid en hebben wij onze diensten ontwikkeld. In 1980 zijn wij gestart met het bestrijden van vochtige kelders in Zuid-Holland. Wij zijn inmiddels doorgegroeid tot erkend dealer/verwerker voor de firma Köster Afdichtingssystemen. Wij staan klaar voor onze klanten, voor elke opdracht groot of klein. Er is veel contact in de voorbereiding, tijdens- en na de uitvoering. Zo houden wij u op de hoogte over de aanpak van uw vochtige kelder. Wij zijn persoonlijk ingesteld en zien onze klanten niet als een nummer. Dit is een voordeel dat een kleinbedrijf met zich meebrengt.

Gratis onderzoek en vrijblijvende offerte

Zodra klanten contact met ons op hebben genomen, gaan wij een eerste afspraak in plannen. Wij doen altijd een gratis onderzoek om het probleem vast te stellen. Naderhand ontvang u een vrijblijvende offerte. Deze prijsopgave is specifiek voor uw kelder met opstijgend vocht. De totale kosten zijn afhankelijk van de omvang van het probleem en het aantal uren werk. Bent u akkoord met de ontvangen offerte? Dan maken wij samen een afspraak om bij u aan de slag te gaan.

Uw partner voor opstijgend vocht in Den Haag

AM den Heijer Vochtwering zorgt ervoor dat u weer opgelucht ademhaalt in uw kelder. De muffe geur is opgetrokken en de kelder is droog. Dit resultaat is ons doel, zo geniet u weer van uw kelder.

Bent u op zoek naar een kelderspecialist? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis onderzoek.


Opstijgend vocht Den Haag Opstijgend vocht Den Haag Opstijgend vocht Den Haag

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan