Optrekkend vocht Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Optrekkend vocht Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Optrekkend vocht Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Heeft u last van optrekkend vocht? Of heeft u andere problemen met vocht in huis? Bel ons, AM den Heijer Vochtwering, voor een oplossingsgerichte aanpak voor uw vocht probleem. Ons werkgebied is de regio Den Haag, Zuid-Holland. Wij beschermen uw kelder tegen schade die vocht aan richt.

Familiebedrijf AM den Heijer Vochtwering

In 1945 is het familiebedrijf opgericht. Door de jaren heen zijn wij gegroeid en hebben wij onze diensten ontwikkeld. Het bestrijden van vochtige kelders in Zuid-Holland doen wij sinds 1980. Met al die jaren ervaring zijn wij doorgegroeid tot erkend dealer/verwerker voor de firma Köster Afdichtingssystemen. Een kleine of grote opdracht, in beide gevallen staan wij klaar voor onze klanten. Er is veel contact in de voorbereiding, tijdens- en na de uitvoering. Zo houden wij u op de hoogte over de aanpak van uw vochtige kelder. Bij ons bent u geen nummertje, wij geven elke klant een persoonlijke behandeling. Dit is een voordeel dat een kleinbedrijf met zich meebrengt.

Hoe gaan we van start

Wanneer klanten ons benaderen, gaan wij als eerste een afspraak in plannen voor het gratis onderzoek. Dit is altijd gratis en is van groot belang om het probleem en de oplossing vast te stellen. Naderhand ontvang u een vrijblijvende offerte. Deze prijsopgave is specifiek voor uw probleem met optrekkend vocht. De totale kosten zijn afhankelijk van de omvang van het probleem en de hoeveelheid werk. Is de offerte akkoord? Dan maken wij samen een afspraak om bij u aan de slag te gaan.

De oplossing voor optrekkend vocht in Den Haag

AM den Heijer Vochtwering zorgt ervoor dat u weer met 100% van uw huis gaat genieten. De muffe geur is opgetrokken en de kelder is droog. Dit resultaat is ons doel voor uw kelder.

Wil u uw vochtprobleem laten aanpakken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een meer informatie of een gratis onderzoek.


Optrekkend vocht Den Haag Optrekkend vocht Den Haag Optrekkend vocht Den Haag

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan