Den Heijer uw kelderspecialist in den Haag

Kelderspecialist Den Haag

Over ons

Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf

De oorsprong van ons bedrijf bevindt zich in 1945 na de oorlog is opa het bedrijf begonnen als stukadoorsbedrijf. Van specifieke vochtproblemen verhelpen was toen nog geen sprake. Wellicht een leuk ‘weetje’ het stukadoorsbedrijf bestaat nog steeds www.denheijerstukadoors.nl

Senior heeft het bedrijf hierna voortgezet en ruim 30 jaar leiding gegeven tot 2006. In deze periode werd ons vaak gevraagd of er wellicht wat ‘aan dat vervelende vochtprobleem’ gedaan kon worden. Destijds bestonden er nog geen bedrijven of specifieke materialen welke volledig gericht waren op vocht problemen. Dit werk werd vaak bij de aannemer of de stukadoor neergelegd.

Drie generaties aan ervaring

Vanaf eind jaren “80 kwamen de eerste materialen op de markt waarmee (optrekkend) vocht specifiek en effectief bestreden kon worden. Omdat er al veel vraag was naar oplossingen werd hier logischerwijs op ingehaakt en konden wij onze klanten nog beter helpen en voorzien in de behoefte aan een droge woning.

Vanaf 1998 is de derde generatie het bedrijf ingestapt. Door persoonlijke interesse heeft deze het vochtwerend behandelen van allerlei oppervlakken naar een hoger niveau getild met als kroon op het werk, het verkregen dealerschap van de firma Köster afdichtingssystemen. Deze firma is internationaal actief en heeft zich specifiek toegelegd op het ontwikkelen- en produceren van hoogwaardige materialen en benodigdheden om elk vochtprobleem te bestrijden en te verhelpen. De bundeling van kennis en hoogwaardige laboratoria van de firma Köster en de praktijk ervaring van Den Heijer Vochtwering bleek een schot in de roos. De meest gecompliceerde problemen kunnen opgelost en verholpen worden.

Heeft u vragen voor ons?

Heeft u een vochtprobleem maar u kunt deze niet plaatsen of terug vinden op de website? Bel dan gerust wij proberen dan z.s.m. een (kosteloze) afspraak met u in te plannen om het probleem te onderzoeken. Wanneer u tijdens of na het bezoek vragen heeft nemen we alle tijd om deze te beantwoorden. Wij vinden het prettig wanneer u begrijpt wat er aan de hand is en waarom een bepaalde oplossing aangeboden wordt.

Capital

Gratis Advies

Om een correcte aanpak van het vochtprobleem te garanderen komen we graag bij u kijken en doen we ter plaatse een gratis onderzoek. Wanneer u dit wenst kan hierna een offerte opgesteld worden om uw probleem te verhelpen.


Capital

Kleine Lekkage

U kunt bij ons terecht voor een kleine lekkage tot aan het saneren van een volledige kelder of andere ruimte zodat u weer vochtvrij kunt genieten van uw woning of gebouw.


Property

Altijd een oplossing

Wanneer er meerdere mogelijkheden zijn om het probleem te verhelpen wordt dit uitgebreid met u besproken zodat u inzage krijgt in deze soms toch lastige materie.

Marwin Den HeijerDealer en applicateur Köster afdichtingssysteen regio Zuid-Holland

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan

 

Werkgebieden

Ons werkgebied beslaat heel Zuid-Holland in overleg kunnen er ook buiten Zuid-Holland werken uitgevoerd worden. Hieronder enkele plaatsen waar wij veel actief zijn, wanneer uw woonplaats er niet bij staat en uw woning bevind zich in Zuid-Holland is dit vanzelf sprekend geen probleem.