Den Heijer uw kelderspecialist in den Haag

Referenties

Beste den Heyer,

U heeft van de zomer bij ons de voorraadkast waterdicht gemaakt. In september ontdekte wij nog een klein lekje welke gelukkig snel en kosteloos verholpen werd. Tot op heden geen lekkage`s meer gehad en ook geen muffe lucht meer. Ook namens mijn man dank voor de werkzaamheden.

Groeten, Geertruide en Gijs van den Berg.

Goedemiddag Martin,

Nadat je vrijblijvend bent langs gekomen heb ik opdracht gegeven om de lekkende scheur te injecteren. Ging goed en snel de scheur heeft nadien nooit meer gelekt tevreden dus.

Ik kan jullie aanbevelen aan andere mensen. Goede zaken gewenst. Groeten Barend.

BAREND SCHEVENINGEN. SCHEUR GEINJECTEERD IN DE KELDER

Geachte heer den Heijer,

Namens de VVE heeft u bij ons de gevel en het souterrain behandeld. Ondanks de werkzaamheden langer in beslag namen dan verwacht ben ik te spreken over de werkwijze en het behaalde resultaat. Mocht u bij de andere bewoners aan de slag gaan dan is het het prettig wanneer een ieder op de hoogte gehouden wordt van de duur van de werkzaamheden. Met vriendelijke groet Mw. van Doorn

Den Heijer heeft bij ons een balkon renovatie uitgevoerd. Het balkon was al jaren een ergernis. Tijdens regen liep het water soms de woonkamer in en de vloer kruimelde waardoor ik in de zomer de was liever niet op het balkon hing je neemt de kruimels toch mee de slaapkamer in. Marwin heeft tijdens het onderzoek en de opname goed uitgelegd wat er moest gebeuren ondanks dat ik voorbereid was schrok ik toch wel even toen ze aan de slag gingen.

De hele vloer van ons balkon werd eruit gesloopt en je kon op sommige plekken de staaldraden gewoon zien. Het eindresultaat is echt prachtig geworden met de coating erop en ik heb geenlekkage meer gehad!! De was hang ik sinds het voorjaar weer buiten, heerlijk!

Groetjes Miranda van Belsekom.

GENIETEN VAN DE BALKONS

Goedenavond Marwin en collega’s,

Jullie hebben bij ons optrekkend vocht behandeld met het aanbevolen drukloos injectiesysteem in ons nieuwe huis. We hebben er beide niet veel verstand vond maar vonden het leuk om te zien hoe dit in zn werk ging. We hebben elke dag gekeken hoe het vorderde en zoals je zei waren de flesjes binnen een week leeg. Inmiddels zijn de muren weer geverf en hebben we geen lelijke of vochtige plekken meer gezien. Dankjewel voor het werk en mochten we jullie nog is nodig hebben dan hoor je weer van ons.

Groetjes Maarten & Rosanne – Leiden

OPTREKKEND VOCHT BEHANDELD MAARTEN EN ROSANNE UIT LEIDEN

Marwin Den Heijer



Dealer en applicateur Köster afdichtingssysteen regio Zuid-Holland

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan