Vochtige kelder Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Vochtige kelder Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Vochtige kelder Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Herkent u de symptomen van veel vocht, schimmels en zout op de muren? Of heeft u water op de keldervloeren? Bel ons, AM den Heijer Vochtwering, voor een oplossingsgerichte aanpak voor uw vochtige kelder. Wij zijn actief in regio Den Haag, Zuid-Holland en zorgen ervoor dat uw kelder weer vochtvrij is.

Familiebedrijf AM den Heijer Vochtwering

Wij zijn een klein familiebedrijf dat actief is sinds 1945. Door de jaren heen zijn wij gegroeid en hebben wij onze diensten ontwikkeld. Zo zijn wij in 1980 gestart met het bestrijden van vochtige kelders in Zuid-Holland. Inmiddels zijn wij doorgegroeid tot erkend dealer/verwerker voor de firma Köster Afdichtingssystemen. Ons bedrijf vindt persoonlijke aandacht bij een opdracht belangrijk. Er is veel contact in de voorbereiding, tijdens- en na de uitvoering. Zo houden wij u op de hoogte over de aanpak van uw vochtige kelder. Wij zijn persoonlijk ingesteld en zien onze klanten niet als een nummer. Dit is een voordeel dat een kleinbedrijf met zich meebrengt.

Onze aanpak

Na ons eerste contactmoment, via telefoon of e-mail, komen wij bij u langs. Wij doen altijd een gratis onderzoek om de lekkage vast te stellen. Ook ontvangt u na het onderzoek een vrijblijvende offerte. Deze prijsopgave is specifiek voor uw probleem. Het is afhankelijk van het type lekkage, ondergrond en het type van uw huis op welke wijze de vochtige kelder gedicht dient te worden. Is de offerte akkoord? Dan maken wij samen een afspraak om bij u aan de slag te gaan. Het is afhankelijk van uw lekkage hoeveel tijd het dichten in beslag neemt. Deze behandeltijd staat weergegeven op uw offerte.

Wij zijn dé dichtingspartner voor uw vochtige kelder in Den Haag

AM den Heijer zorgt ervoor dat u weer opgelucht ademhaalt in uw kelder. De muffe geur is opgetrokken en de kelder is droog. Dit resultaat is ons doel, zo geniet u weer van uw kelder.

Wilt u uw vochtige kelder laten aanpakken door een specialist? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis onderzoek.


Vochtige kelder Den Haag Vochtige kelder Den Haag Vochtige kelder Den Haag

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan