Vochtige kruipruimte Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Vochtige kruipruimte Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Vochtige kruipruimte Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Heeft u last van een vochtige kruipruime? Of staat er zelfs water in? Bel ons, AM den Heijer Vochtwering, voor een oplossingsgerichte aanpak voor uw vochtige kruipruimte. Wij zijn actief in regio Den Haag, Zuid-Holland en zorgen ervoor dat problemen opgelost worden.

Familiebedrijf AM den Heijer Vochtwering

Wij zijn een klein familiebedrijf dat al vanaf 1945 actief is. Met al die ervaring hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld. Zo zijn wij in 1980 gestart met het bestrijden van vochtige kelders in Zuid-Holland. Wij zijn ook erkend dealer/verwerker voor de firma Köster Afdichtingssystemen. Wij vinden persoonlijke aandacht bij elke opdracht even belangrijk. Vanaf de start tot het einde van de opdracht is er veel contact met de klant. Zo houden wij u op de hoogte over de aanpak van uw vochtige kelder. Wij zijn persoonlijk ingesteld en zien onze klanten niet als een nummer. Dit is een voordeel dat een kleinbedrijf met zich meebrengt.

Onze werkwijze van begin tot eind

Zodra er contact is opgenomen door u gaan wij een eerste afspraak inplannen. Wij komen dan bij u langs om een beeld te krijgen van het probleem. Dit onderzoek is gratis en is belangrijk om een goede oplossing te bieden. U ontvangt hierna een vrijblijvende offerte. Deze prijsopgave is specifiek voor uw probleem. Het is afhankelijk van het type lekkage, ondergrond en het type huis welke methode wij gaan toepassen. Is de offerte akkoord? Dan maken wij samen met u een afspraak om aan de slag te gaan. Hoeveel tijd de werkzaamheden gaan kosten, is afhankelijk van meerdere factoren. Dit staat weergegeven op uw offerte.

De oplossing voor uw vochtige kruipruimte Den Haag

Wij van AM den Heijer Vochtwering lossen uw probleem op, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw vochtproblemen in uw kruipruimte. De muffe geur is opgetrokken en de kruipruime is weer droog.

Wilt u uw vochtige kruipruimte waterdicht laten maken door een specialist? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis onderzoek.


Vochtige kruipruimte Den Haag Vochtige kruipruimte Den Haag Vochtige kruipruimte Den Haag

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan