Den Heijer uw kelderspecialist in den Haag

Vochtprobleem in Voorburg?

In Voorburg komen we regelmatig vochtproblemen tegen in trapkasten, kelders en op- of aan gevels welke doorslaan. Meer specifiek zien we vooral de laatste jaren een toename van het aantal woningen welke last heeft van optrekkend vocht. De trapkasten en kelders staan regelmatig onder water door een toegenomen grondwater stand.

Wij zijn de Vocht specialist in Voorburg voor u?

U kunt ons bellen voor vragen of gebruik maken van ons contact formulier of emailadres. Vochtproblemen worden door ons altijd verholpen onder volledige garantie na een gratis onderzoek.

Wilt u meer weten van de expert over Vochtwering?

Ons bedrijf is ruim 30 jaar actief in Voorburg. Onze klanten hechten waarde aan ouderwetse klantvriendelijkheid, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens eis voorop staat.

Om te benadrukken dat wij ons als vochtwering specialist willen onderscheiden in Voorburg zijn wij lid van de NOA. We willen een verschil maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Ons personeel is ervaren en professioneel zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het optrekkend vocht of ander vochtprobleem in of aan uw woning in Voorburg op te lossen.

Werkgebieden

Ons werkgebied beslaat heel Zuid-Holland in overleg kunnen er ook buiten Zuid-Holland werken uitgevoerd worden. Hieronder enkele plaatsen waar wij veel actief zijn, wanneer uw woonplaats er niet bij staat en uw woning bevind zich in Zuid-Holland is dit vanzelf sprekend geen probleem.