Den Heijer uw kelderspecialist in den Haag

Gebruiken jullie speciale coatings en verven?

Wij worden dagelijks geconfronteerd met moeilijke situatie`s waarin een gewone verf of vloer coating niet volstaat. Dit kan te maken hebben met een moeilijke ondergrond of specifieke eisen die aan de verf of vloer coating gesteld worden. Wanneer vochtige ruimte`s voorzien moeten worden van een verf of vloer coating worden de situatie en mogelijkheden bekeken en met u besproken. Hierna zullen wij u een advies geven over de te gebruiken verf of vloercoating.

Zijn de verven en coatings makkelijk aan te brengen?

In de meeste gevallen wel. Omdat het geen standaard verven of coatings betreft vragen deze vaak wel meer tijd om aan te brengen dan een gewone verf of coating.

Wat is er dan zo bijzonder aan?

De door ons gebruikte verven en coatings worden allemaal geproduceerd door vooraanstaande fabrikanten. Aan het op de markt brengen van deze systemen is vaak jaren van ontwikkeling en testen vooraf gegaan. De verven die gebruikt worden zijn bijvoorbeeld allemaal damp open en kunnen wanneer nodig beschikken over aanvullende eigenschappen. Damp open verven zullen niet gaan bladderen doordat de ondergrond vochtig is. Tegelijk kan er waterdamp transport plaats vinden waardoor de muren kunnen blijven ademen wat het klimaat in uw leefomgeving ten goede komt. De gebruikte vloer coatings zijn allemaal waterdicht en chemisch en druk bestendig. Dit betekent dat deze schoongemaakt kunnen worden met allerhande chemische schoonmaak middelen en zeer slijtvast zijn. Dit type coatings wordt veel gebruikt in de industrie of als afwerking van kelder vloeren.

Kunnen de coatings en verven op kleur aangebracht worden?

Ja. De verven zijn beschikbaar in elke gewenste kleur en worden per emmer op de gewenste kleur gebracht. De vloer coatings zijn alleen beschikbaar in RAL kleuren.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan