Den Heijer uw kelderspecialist in den Haag

Optrekkend Vocht in Delft

Onze vochtspecialisten zijn op regelmatige basis actief in Delft en omstreken om vochtwering toe te passen. Doordat veel Delftse grachtenpanden zo dicht bij grachten staan is doorslaand- of optrekkend vocht een veel voorkomend probleem. Voor het behoud van uw woning is goed uitgevoerde vochtwering essentieel.

Heeft u last van vochtprobleem in Delft?

U kunt ons bereiken op onderstaande telefoonnummers voor al uw vragen. U kunt ook het contact formulier invullen of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor vochtwering of optrekkend vocht in Delft.

Wij zijn de expert in Vochtwering, meer weten?

Ons stukadoorsbedrijf is al meer dan 30 jaar actief in en rondom Delft. We hebben vele projecten met succes afgerond in Delft. Wij hechten waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs voorop staat.

Wij zijn lid van de NOA waarmee we willen benadrukken dat wij ons als vochtweringsbedrijf in Delft willen onderscheiden. We maken het verschil door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en professioneel personeel in dienst hebben, u kunt de deur met een gerust hart achter u dicht trekken.Wij hopen op een fijne samenwerking en het optrekkend vocht in of aan uw woning in Delft op te lossen.

Werkgebieden

Ons werkgebied beslaat heel Zuid-Holland in overleg kunnen er ook buiten Zuid-Holland werken uitgevoerd worden. Hieronder enkele plaatsen waar wij veel actief zijn, wanneer uw woonplaats er niet bij staat en uw woning bevind zich in Zuid-Holland is dit vanzelf sprekend geen probleem.