Den Heijer uw kelderspecialist in den Haag

Ook last van optrekkend vocht Voorschoten.

Optrekkend vocht in woningen in, en rondom Voorschoten zien wij regelmatig voorbij komen. In Voorschoten zijn de problemen ten opzichte van de grotere steden beperkt. Doorslaand vocht door gevels en hemelwater onder het maaiveld zien we helaas met grote regelmaat in Voorschoten.

Wij zijn de Vocht specialist in Voorschoten

Den Heijer Vochtwering is gevestigd in Voorschoten We verhelpen op wekelijkse basis vochtproblemen in Voorschoten. Wanneer uw woning of gebouw onderhevig is aan aantasting door vocht op welke manier ook nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij doen een gratis onderzoek en lokaliseren de problemen voor u. Wanneer gewenst maken wij aan de hand van het onderzoek een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Wat kunnen wij u allemaal bieden als vocht specialist?

Ons bedrijf is inmiddels meer dan 30jaar actief in Voorschoten wanneer het om optrekkend vocht of andere vocht problemen gaat. Onze klanten hechten waarde aan ouderwetse klantvriendelijkheid, waarbij het leveren van vakwerk en natuurlijk een droge woning voorop staat.

Mede hierom zijn wij lid van de NOA. Wij willen benadrukken dat wij ons als vochtwering specialist in Voorschoten willen onderscheiden en een verschil willen maken door duidelijk te zijn, heldere offerte`s aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en beschaafd personeel in dienst hebben zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en ook voor u het vocht probleem te verhelpen in- of aan uw woning in Voorschoten.

Werkgebieden

Ons werkgebied beslaat heel Zuid-Holland in overleg kunnen er ook buiten Zuid-Holland werken uitgevoerd worden. Hieronder enkele plaatsen waar wij veel actief zijn, wanneer uw woonplaats er niet bij staat en uw woning bevind zich in Zuid-Holland is dit vanzelf sprekend geen probleem.