Den Heijer uw kelderspecialist in den Haag

Heeft u last van optrekkend vocht Katwijk.

Heeft u last van optrekkend of doorslaand vocht in Katwijk? De duinen waarop de woningen in Katwijk gebouwd zijn beschikken over vele grondwater wellen. Wanneer uw woning op een wel gebouwd is, is de kans groot dat u last van vochtproblemen heeft groot.

Vochtwerings bedrijf in Katwijk nodig?

Wanneer u vochtproblemen ervaart in Katwijk nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. In de verschillende kustplaatsen zijn er door ons veel problemen opgelost. Van soutsanering op authentieke gevels tot het injecteren van parkeergarage`s. U kunt bij ons terecht met kleine- en grote vocht problemen.

Wij zijn uw expert in Vochtwering, meer weten?

Ons bedrijf is ruim 30 jaar actief in Katwijk. Onze klanten hechten waarde aan ouderwetse klant vriendelijkheid, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens eis voorop staat.

Om te benadrukken dat wij ons als vochtwering specialist willen onderscheiden in Katwijk zijn wij lid van de NOA. We willen een verschil maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Ons personeel is ervaren en professioneel zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen op een fijne samenwerking en ook voor u het optrekkend vocht of ander vochtprobleem in of aan uw woning in Katwijk op te lossen.

Werkgebieden

Ons werkgebied beslaat heel Zuid-Holland in overleg kunnen er ook buiten Zuid-Holland werken uitgevoerd worden. Hieronder enkele plaatsen waar wij veel actief zijn, wanneer uw woonplaats er niet bij staat en uw woning bevind zich in Zuid-Holland is dit vanzelf sprekend geen probleem.