Den Heijer uw kelderspecialist in den Haag

Last van optrekkend vocht in Leidschendam

In Leidschendam behandelen we regelmatig de vochtproblemen in oude en nieuwere type woningen. Het gevarieerde type woningen maakt het oplossen van optrekkend vocht of lekkende kelders in Leidschendam uitdagend.

Heeft u een oude of nieuwbouwwoning in Leidschendam en bent u benieuwd waar uw vochtprobleem vandaan komt? Den Heijer Vochtwering komt graag bij u kijken en doet gratis onderzoek naar uw probleem.

Bent u opzoek naar vocht specialist in Leidschendam?

U kunt het contact formulier invullen en zo uw vraag stellen. Of een vrijblijvende offerte aanvragen via de homepagina voor uw vocht probleem in Leidschendam. Heeft u liever dat wij u direct telefonisch te woord staan dan is dit uiteraard geen probleem en nodigen wij u uit om ons te bellen.

Wat kunnen wij u bieden als deskundige in vochtproblemen?

Den Heijer Vochtwering is 30 jaar actief in- en rondom Leidschendam en heeft vele woningen in Leidschendam verlost van optrekkend vocht en overige problemen. Wij vinden klachtgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat, van groot belang.

Wij zijn mede hierom lid van de NOA, wat benadrukt dat wij ons als vochtweringsbedrijf in Leidschendam willen onderscheiden. We willen een verschil maken voor onze klanten door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar al uw wensen. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en ervaren personeel in dienst hebben, zo trekt u de deur met een gerust hart achter u dicht. Wij hopen op een fijne samenwerking en voor u het vochtprobleem op te lossen in- of aan uw woning in Leidschendam.

Werkgebieden

Ons werkgebied beslaat heel Zuid-Holland in overleg kunnen er ook buiten Zuid-Holland werken uitgevoerd worden. Hieronder enkele plaatsen waar wij veel actief zijn, wanneer uw woonplaats er niet bij staat en uw woning bevind zich in Zuid-Holland is dit vanzelf sprekend geen probleem.