Injecteren kelder Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Injecteren kelder Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Injecteren kelder Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Heeft uw keldermuur een scheur? Zorgt deze scheur voor wateroverlast in uw kelder? Wij, AM den Heijer Vochtwering, zijn uw specialist voor het injecteren van uw kelder in Den Haag. Wij pakken uw problemen aan en zorgen ervoor dat de scheur geen ongemakken meer veroorzaakt.

Familiebedrijf AM den Heijer Vochtwering

In 1945 heeft het startsein van ons familiebedrijf geklonken. Door de jaren heen zijn wij gegroeid en hebben wij ons verder gespecialiseerd. In 1980 zijn wij gestart met het dichten van kelders. Zo injecteren wij de scheuren in uw keldermuur en dichten wij lekkages. Inmiddels zijn wij erkend dealer/verwerker voor de firma Köster Afdichtingssystemen. Binnen ons bedrijf is persoonlijke aandacht een speerpunt. Wij zien u en onze andere klanten niet als een nummertje. Wij nemen u mee in het gehele proces van voorbereiding tot uitvoering. Dit is een voordeel dat een kleinbedrijf met zich meebrengt.

Gratis onderzoek van uw lekkage

Heeft u ons gecontacteerd in verband met een scheur in uw keldermuur? Dan komen wij bij u langs voor een gratis onderzoek. Met dit onderzoek stellen wij de lekkage vast. Naderhand ontvangt u een vrijblijvende offerte. Op deze offerte vermelden wij tevens de tijd dat het injecteren in beslag neemt. Een scheurtje in uw kelder injecteren kost gemiddeld een werkdag. De prijsopgave die u ontvangt is persoonsgebonden en specifiek voor uw kelder. Is deze akkoord? Dan komen wij bij u langs op een afgesproken datum om uw kelder in Den Haag te injecteren.

Wij zijn dé specialist in Den Haag voor het injecteren van uw kelder.

AM den Heijer is gespecialiseerd in het bestrijden van vocht in kelders. De scheuren in uw betonnen kelder zijn een zwakke plek. Wij helpen u graag van optrekkend vocht of natte vloeren en muren af.

Wilt u uw kelder laten injecteren door een specialist? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis onderzoek.


Injecteren kelder Den Haag Injecteren kelder Den Haag Injecteren kelder Den Haag

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan