Muur waterdicht maken Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Muur waterdicht maken Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Muur waterdicht maken Den Haag | AM den Heijer Vochtwering

Staat uw muur of vloer langdurig bloot aan water? Wilt u uw muur waterdicht maken? Bel ons, AM den Heijer Vochtwering, voor een oplossingsgerichte aanpak voor uw kelder die onder water staat. Wij zijn actief in regio Den Haag, Zuid-Holland en zorgen ervoor dat uw kelder er weer jaren tegenaan kan.

Actief op de markt sinds 1945

AM den Heijer Vochtwering is een klein familiebedrijf dat actief is sinds 1945. Wij zijn door de jaren heen gegroeid en hebben onze diensten ontwikkeld. Zo zijn wij in 1980 gestart met het bestrijden van vochtige kelders in Zuid-Holland. Inmiddels zijn wij doorgegroeid tot erkend dealer/verwerker voor de firma Köster Afdichtingssystemen. Ons bedrijf vindt persoonlijke aandacht bij een opdracht belangrijk. Er is veel contact in de voorbereiding, tijdens- en na de uitvoering. Zo houden wij u op de hoogte over de aanpak van uw vochtige muren. Wij zijn persoonlijk ingesteld en zien onze klanten niet als een nummer. Dit is een voordeel dat een klein bedrijf met zich meebrengt.

Onze werkwijze

Na ons eerste contactmoment, via telefoon of e-mail, komen wij bij u langs. Wij doen altijd een gratis onderzoek om de situatie vast te stellen. Ook ontvangt u na het onderzoek een vrijblijvende offerte. Deze prijsopgave is specifiek voor uw keldermuren. Dit is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid kristalvorming en het aantal uren werk. Is de offerte akkoord? Dan maken wij samen een afspraak om bij u aan de slag te gaan. Het is afhankelijk van uw situatie hoeveel tijd de behandeling in beslag neemt. Deze behandeltijd staat weergegeven op uw offerte.

Wij zijn uw partner in het dichtmaken van uw muur

AM den Heijer Vochtwering zorgt ervoor dat uw probleem niet uit de hand loop en dat er een passende oplossing wordt geboden.

Wilt u uw keldervloeren of muren waterdicht laten maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis onderzoek.


Muur waterdicht maken Den Haag Muur waterdicht maken Den Haag Muur waterdicht maken Den Haag

Vraag hier geheel vrijblijvend uw kelder offerte aan